Нацполіція змінила цільове призначення ділянки на Дудаєва


Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області отримало дозвіл на зміну цільового призначення землі по вулиці Джохара Дудаєва, 18 під житлову забудову.

Розпорядження про надання Нацполіції дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою подальшої зміни її цільового призначення, голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук підписав 12 вересня, пише Побудовано.

Мова йде про ділянку площею 0,7766 га по вулиці Джохара Дудаєва, 18. Вона перебуває у державній власності та відноситься до категорії земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Її цільове призначення - для розміщення та постійної діяльності Національної поліції України, її територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Національної поліції.

ГУ Національної поліції в області звернулося з проханням віднести ділянку до категорії земель житлової та громадської забудови зі зміною її цільового призначення «Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури». 

Ділянка на кадастровій карті