Надвірнянська молодь налагоджує взаємовідносини з польськими школярами


Керівництво Надвірнянщини зустрілися із делегацією в складі вчителів та учнів Сільськогосподарської школи з польського міста Пруднік.

Відповідно до Угоди про співпрацю і обмін  учнів між Сільськогосподарською школою (м. Пруднік Польща) і Прикарпатським військово-спортивним ліцеєм-інтернатом від 20.06.2016 року триває співпраця. Угода передбачає обмін молоді, пізнання та навчання історії держав, поширення здорового способу життя, обмін досвідом щодо організації спортивних змагань, культурних заходів, конкурсів.

Гості з Польщі подякували за теплий прийом і зазначили, що за час перебування на Надвірнянщині почерпнули для себе багато корисного та цікавого.

У рамках візиту відбулася товариська зустріч із міні – футболу, змагання із силових видів спорту «Міні-стронгмен» між командами ліцеїстів та учнів Сільськогосподарської школи, проведення різноманітних екскурсій цікавими місцями Карпат.  Пізнавальною стала й екскурсія пам’ятними місцями Івано-Франківська, Галича та інших міст. Діти ознайомилися з навчально-матеріальною базою навчальних закладів. А ще гості були присутніми на виборах Голови Комісії Честі ліцеїста ПВСЛІ.

Насамкінець посадовці району передали пам’ятні подарунки про наш край.