Нафтогаз може знову відключити газ СТЕКу


Нафтогаз знову погрожує Станіславській тепловій енергетичній компанії перекрити газ.

Про це йшлось сьогодні, 5 грудня на щотижневій оперативній нараді у міського голови, інформує корсепондент Бліц-Інфо.

Міський голова наголосив, що знову прийшов лист від Нафтогазу про те, що СТЕК хочуть відключити від газу.

«В чому проблема, люди ж платять», - поцікавився Марцінків.

Водночас керівник СТЕКу Олег Вечеринський зазначив, що вчора вж здійснили передоплату, відтак проблем з подачею газу немає бути.

Нагадаємо, 18 жовтня ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» таки отримала ліміти на газ на жовтень. Щоправда, майже в 200 раз менше, ніж потрібно підприємству для роботи – лише 10 тис. куб. м. Тоді газовики наголошували, що отриманих лімітів вистачить лише на півдоби.

Вже через тиждень на сайті СТЕКу з’явилось повідомлення про початок опалювального сезону. Щоправда у домівках, школах та садках, які обслуговуються у СТЕК так і не потепліло. На оперативній нараді у міського голови представник компанії запевняв присутніх «У нас котельні працюють, я не можу сказати чому холодно».

Декілька годин по тому газовики повідомили, що перекрили газ тепловикам, оскільки за добу роботи підприємство спожило вдвічі більше виділеного газу.

Протягом цілого дня, 25 жовтня тривали перемовини між представниками СТЕКу, газовиками, за участі міської влади та облдержадміністрації. Тоді присутні таки домовилися, про подачу тепла в оселі та заклади.

 

До теми: Марцінків про ситуацію зі СТЕКом: Містяни стало заручником приватної компанії

В мерії кажуть, що до кінця дня всі споживачі СТЕК будуть з теплом

В СТЕК пообцяли не нараховувати оплату за відсутнє тепло