Нахабний грабіж: В Івано-Франківську жінка напала на дитину, аби обікрасти її дім


Франківець Сервер Абібуллаєв в мережі Фейсбук повідомив, що в понеділок, на його доньку напала циганка і пограбувала квартиру.

"Коли моя дочка, повернулася зі школи додому і відкривала двері в квартиру на неї напала циганка, відібрала ключі і проникла в наш будинок, застосувавши фізичне насилля. Відібрала у неї гроші і золото, яке було у нас в квартирі, погрожувала їй і тягала її по квартирі, збираючи "урожай". Дочці 12 років, вона ще дитина! Ми всі в стресі, а дочка немає слів!", - написав чоловік.

Сервер Абібулаєв кримський татарин, який вже 22 роки живе у Франківську. Каже, ніколи не очікував, що в нашому місті таке може статися. Чоловік не вірить, що поліція зможе знайти циганку і тому поширює прикмети злочинниці, щоб уберегти інших і можливо самому знайти її.

"Вік 40-45 років, зріст 150-155 см, міцної статури, кривий великий палець на руці (після перелому), два передніх верніх зуби надколоті. Окрім того неї дуже смерділо. Одягнена нападниця була в чорній куртці з великими кишенями спереду на грудях, в чорній довгій спідниці і в чорних чоботях на невеликому каблуці", - розповідає Абібулаєв.

В прес-службі Нацполіції кореспонденту Бліц-Інфо підтвердили інформацію і запевнили, що зараз проводиться досудове розслідування і розшук злочинниці. Також в поліції повідомили, що жінка неслов'янської зовнішності вкрала з квартири золотий ланцюжок з підвіскою, два перстні, сережки, браслет та 400 гривень.

Правоохоронці зауважують, що роми частенько займаються шахрайствами, обманюють пенсіонерів з обміном грошей. Проте таких нахабних нападів у Франківську ще не було.