Наприкінці тижня у Франківську пройде ІІ Міжнародний інвестиційний форум


12-13 жовтня в Івано-Франківську відбудеться ІІ Міжнародний інвестиційно-економічний форум.

Як розповів заступник міського голови Богдан Білик, на формумі будуть обговорюватись питання розвитку економічної, інвестиційної та туристичної галузей, перспективи розвитку галузі інформаційних технологій, впровадження інновацій як одного з основних елементів розвитку економічної сфери, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Загалом на форум з'їдуться близько 200 делегатів. Засідання будуть проходити в готелі Надія. Всім учасникам форуму вручатимуть інвестиційний паспорт нашого міста та наші інвестиційні проекти.

"В другий день форуму учасникам буде представлено куди у Франківську можна внести інвестиції. Наші підприємства презентують гостям свої товари та послуги, щоб показати перспективи. Також в перший день ми також покажемо гостям енергоефективне містечко в ІФНТУНГ", розповів Білик.

Чиновник вважає, що цей форум дає можливість франківським підприємствам розкрити свої інвестиційні можливості, намітити напрямки співпраці, поспілкуватися з представниками фінансових інституцій.

"Ми на першому Форумі пропонували інфраструктурні проекти, які вже зараз реалізуються в місті. Інвестор може прийти і через два роки після форуму. Проте наше завдання зараз показати, що Франківськ є інвестиційного привабливий і сюди варто вкладати гроші. Окрім того в інвесторів є дуже хороша думка про наше місто", - переконаний Богдан Білик.