Наступного року міський голова Калуша отримуватиме близько трьох тисяч гривень зарплати


Як повідомив сьогодні «Вікнам» міський голова Ігор Насалик, наступного року він наполягатиме, щоб депутати міської ради не затверджували йому надбавок до заробітної плати.

— Зараз «на руки» я отримую приблизно 8 тис. гривень. Квиток на літак до Києва коштує 2,5 тис. гривень. Тобто заробітна плата для мене не є принципова. Надбавки міському голові та заступникам затверджують депутати міської ради. І наступного року я наполягатиму, щоб вони не затверджували мені надбавок. Таким чином, міський голова отримуватиме приблизно 3 тис. гривень. І нехай усі з того радіють, — повідомив міський голова Ігор Насалик. 

Нагадаємо, згідно із декларацією за минулий рік заробітна плата міського голови становить приблизно 12 тис. гривень на місяць. Цього року депутати міської ради не дозволили міському голові відмовитися від надбавок. Зрештою, як стверджує Ігор Насалик, заробітна плата для нього — не принципова. І днями журналістам одного із центральних телеканалів він продемонстрував своє розкішне життя.

Також, як повідомив ”Вікнам” міський голова Ігор Насалик, наступного року у декларації сім’ї Насаликів з’явиться новий автомобіль — «Мерседес» і — зникнуть дві автівки, які міський голова декларував раніше, зокрема й Aston Martin.