Найдивніші подарунки на День святого Валентина


Щорічно у всьому світі 14 лютого святкують День Святого Валентина. У цей день прийнято дарувати подарунки своїм коханим.

Традиційні вітальні листівки у формі серця - валентинки - ще залишаються одним з головних символів свята. Але з кожним роком на ринку з'являються все більш незвичайні пропозиції, і деякі з них користуються особливою популярністю, пише inshe.tv.

Більшість з цих подарунків абсолютно не практичні, але закохані віддають перевагу традиціям свята, а не рентабельності покупки.

Корреспондент.net розбирався, які незвичайні і дивні подарунки можна подарувати або отримати на День всіх закоханих.

Предмети побуту

Заповзятливі чоловіки дарують подарунки, які будуть одночасно приємними господаркам і корисними.

У торгових мережах можна знайти кухонну раковину у формі серця. Такий предмет дарують жінці, з якою проживають на загальній житлоплощі. Як відзначають власниці подібного «дива», як-тільки ейфорія від свята закінчиться, раковина перетворюється в звичайний предмет побуту, а в кінцевому підсумку, "подарунок" може стати ненависним.


Раковина у вигляді серця (фото: santeh-era.ru)

Унітаз для двох. Навряд чи задумано дизайнерами в якості подарунка до дня всіх закоханих. Зате напередодні свята користується в магазинах сантехніки більшою популярністю, ніж будь-коли. Подарунок - не стільки романтичний, скільки - практичний, вважають продавці сантехніки.

Унітаз для двох, як подарунок на День Валентина (фото: medias.digitamix.com)
ексклюзиви

Автомобіль в формі серця. «The Danacol Heart Car» від Asylum - ідеальний варіант подарунка на День Свтого Валентина тому, що авто створене у формі серця. Але дизайн автомобіля розроблений спеціально до свята, і зовсім непрактичний. Вартість такого подарунка близько 50 тисяч англійських фунтів.

Прикраси з коштовних металів і зубів. Партнеру найкраще подарувати частинку себе, вважає дизайнер ювелірних виробів з Австралії Поллі ван дер Глас. Уже кілька років вона виготовляє ексклюзивні прикраси, де замість каменів використовуються зуби. Такий виріб обійдеться в кругленьку суму, незважаючи на те, що напередодні свята дизайнер робить 10% -у знижку.


Прикраси з зубами на День Валентина (фото: wx4.sinaimg.cn)

Іменні таргани. У зоопарку Бронкса пропонують назвати своїм або ім'ям улюбленого одного з мадагаскарських тарганів. Заплативши близько 10 доларів, клієнт отримує електронний сертифікат, що підтверджує володіння. Заплативши ще 25 доларів замовник отримає роздрукований документ, який доставлять в будь-який куточок світу. У посилці також буде подарунок - шоколад бренду Nunu Chocolate.


Іменні таргани на подарунок до Дня всіх закоханих (фото: secure.wcs.org)

Романтичні дрібниці

Рукавичка-серце. Що може бути романтичніше, ніж надіти на прогулянку з коханим одну на двох рукавицю? Ідея створення аксесуара належить компанії «Smitten Mittens», але замовити «творіння» можна у народних умільців за 100 грн. Продавці такої дрібниці стверджують, що в ній ніколи не відморозиш пальці тримаючись з коханим за руку в морозний день.


Рукавичка-серце для закоханих (фото: cdn.trendhunterstatic.com)

Шкарпетки з кишенькою для презерватива. Традиція дарувати чоловікам шкарпетки на свята тягнеться з часів Радянського Союзу. У торгових мережах пропонують новинку - чоловічі шкарпетки з романтичними або еротичними принтами у вигляді сердечок, «поцілунків» або порнографічних мультяшних картинок. Родзинкою шкарпеток буде кишенька, в який потрібно покласти презерватив. Вартість такої пари близько 200 грн.


Шкарпетки з кишенькою для презерватива (фото: eonline.com)