Найшвидший піаніст в світі Любомир Мельник вперше виступить в Івано-Франківську


Найшвидший піаніст планети Любомир Мельник їде у світовий тур на честь 70-річчя і завітає в Україну. Перша частина туру охопить 16 міст і триватиме до кінця 2019 року. В рідній Україні Любомир вперше дасть концерти в Івано-Франківську - 29 вересня!

Любомир Мельник – відомий композитор і піаніст українського походження. Музикант отримав визнання завдяки тому, що розробив унікальну мову для фортепіано і є піонером Continuous music, названу на честь принципу збереження безперервного потоку звуку. Окрім цього, Мельник найшвидший піаніст у світі і може грати 19,5 нот в секунду кожною рукою. При цьому фізично можна встигнути зіграти максимум 13-14 нот в секунду.

Любомир віртуозно використовує швидкі та складні шаблони нот, що формують обертони, які створюють красиву композицію та незвичне звучання. Сам Любомир в інтерв'ю наголошує, що Continuous music – це істинний голос фортепіано. Оскільки класична музика відображає красу композиції, а не красу інструменту. В той час як continuous розкриває істинне звучання фортепіано. Тому виступи Любомира – унікальний досвід для слухача, який залишає приємний медитативний ефект, очищає і розкриває фортепіанну музику по-новому.

У свої майже сімдесят Любомир Мельник є автором понад 100 творів, видав понад 20 альбомів. Весною 2018 року Любомир разом з українською співачкою Христиною Соловій випустили акустичну версію її синглу “Fortepiano”: youtu.be/k1KAmcuoQZE.

Любомир Мельник – музикант світового рівня! Про нього пише BBC, “The Gardian”, безліч інших медіа, а також у захваті знаменитий німецький композитор, піаніст-неокласик Нільс Фрам. Йому незабаром 70, а концерти з успіхом проходять по всьому світу!