Назвали 5 шкідливих звичок, які руйнують здоров'я офісних працівників


Медики розповіли про 5 шкідливих звичок працівників офісу, що руйнують здоров'я.

1. Початок робочого дня без сніданку. Сніданок стимулює пробудження організму та змушує мозок працювати на повну силу, передає Gazeta.ua

2. Малорухливий спосіб життя. Звісно ж, працювати треба з усією віддачею, однак довге сидіння за комп'ютером не принесе користі ні вам, ні вашій роботі. А короткі прогулянки навпаки, стимулюватимуть зародження нових ідей, допоможуть при вирішенні складних завдань і просто допоможуть боротися зі стресом, повідомляє видання Новости Інфо.

3. Безперервна робота. Виберіть один день в тижні, аби прсто розслабитися. Постарайтесь навіть не думати про роботу цього дня. Ви приємно здивуєтеся - із якою силою та завзятістю працюватимете після відпочинку.

4. Гігієна. Офіс - замкнутий простір.Бактерії та мікроби розповсюджуються із неймовірною швидкістю, якщо приміщення регулярно не провітрюється й не прибирається. Мийте регулярно руки, протирайте клавіатуру та телефон. Це найбрудніші предмети в офісі.

5. Відсутність повноцінного обіду. Для якісної роботи, наш мозок потребує багато енергії. Тому слід повноцінно обідати, аби й друга половина робочого дня була такою ж продуктивною як і перша. Крім того, нерегулярне харчування може викликати захворювання шлунково-кишкового тракту.