Не будь як Оришко – франківці кепкують з популізму активістки “УКРОПу”


Екс-депутат міської ради Світлана Оришко, яка в статусі кандидата від “УКРОПу” програла вибори “свободівцю” Андрію Грималюку, на втомлюється бути активною у мережі Facebook.

11 лютого активістка партії спробувала оголосити конкурс для журналістів, пише Галка.

Звертаюсь до журналістів міста!Оскільки ви -“Четверта влада”,обов’язок,якої є висвітлення проблем у місті,прошу з’ясувати прізвища депутатів міської ради Івано-Франківська,які проголосували за відміну безкоштовного харчування школярів 1-4 класів!Токож,наскільки це можливо,запитайте у них,чи є у них діти молодшого шкільного віку!Це саме стосується і членів виконкому!Сподіваюсь,що усе відбуватиметься у рамках законів України!Від себе обіцяю приз -новий мікрофон -тому ,хто зробить це першим!Другий та третій-отримають теж призи!Удачі!”, – пообіцяла активна Оришко.

Та таке змагання уваги журналістів не привернуло. Натомість укропівка вкотре роздратувала франківських матерів популізмом, які не стрималися, і написали про Оришко усе, що було на думці. Як це виглядало – дивіться у окремих коментарях збереженої переписки, що відтворюють загальну картину реакції інтернет-громади.

- Liudmyla Yavorska Ви не призи роздавайте а фігньою не майтесь. Бідна оришко збідніє на сніданках своїх дітей!!

Lida Zinko Знаєте, судочок і термос ніхто не відміняв. Зваріть їсти дитині вдома і покладіть з собою в школу.

- Iryska Voronetska То харчування таке нещасне, що діти навіть половину не їли, мама хоч нормальну їжу дасть дитині з собою, і знатиме, з яких продуктів приготувала і догодить смаку дитини

- Никита Макшанов Це безкоштовне харчування – гроші на вітер, половина іжі просто викидається у смітник, багато дітей не їдять ці сніданки, а кошти сплачуються. Тому краще не піартесь, а працюйте над покращенням економічного стану в місті та підвищення добробуту населення

Іванна Габльовська Чому діти в школах мають харчуватися безкоштовно ,а в дитсадках батьки повинні платити за їжу. Ви вважаєте що це справедливо. Чи можливо дошкільнята самі заробляють?
 
Nataliya Kobylchak а чому студенти повинні платити за їжу? а чому пенсіонери повинні платити за їжу? ))
 
Liudmyla Yavorska Пані оришко ви мене вже достали!! Ви як гнійник!! Ніфіга не робите а лиш смердите та болите!! Тим мамам які не можуть платити надали право безоплатно харчуватись дитині!…. Треба новий слоган Не будь як Оришко))
 
Леся Леся а діти в середніх і старших класах не хочуть їсти?? а студенти??Чому я платник податків маю годувати чужих дітей а за харчування донечки-старшокласниці платити??? Я вчилась в школі-за харчування платили…а колись брали і пиріжок який мама пекла і термос…Тепер кожна дитина з мобільником-зато мами плачуться що діти в школі з голоду вмліватимуть
 
Liudmyla Yavorska Світлана Оришко якщо ви маєте то що відстоюєте?вас ніхто непросив відстоювати непотрібне? Вам в попередньому пабліку і тут написали люди чітко що безкоштовного харчування НЕ ХОЧУТЬ!