Неадекватний чоловік лежав під магазином та чіплявся до франківців


Днями близько опівночі на пульт спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал спрацювання з місцевого магазину по вулиці Грушевського. Як виявилося, щоб вгамувати неадекватного громадянина.

Працівники поліції охорони прибули до магазину, де їх зустрів працівник магазину, який і скористався «тривожною» кнопкою. Зі слів чоловіка, правоохоронці дізналися, що невідомий громадянин зайшовши до магазину почав порушувати громадський порядок – виражався нецензурною лайкою, чіплявся до відвідувачів. Працівники магазину зробили зауваження і випровадили його на вулицю, але даний громадянин не заспокоївся і почав ображати людей, які проходили повз магазин та заходили до нього. Згодом правопорушник влягнувся біля входу до магазину і заважав відвідувачам зайти всередину.

Угледивши хлопців в уніформі, чолов’яга підвівся і почав демонстративно ображати правоохоронців - лаятись нецензурною лайкою, на що правоохоронці відреагували миттєво.

Для встановлення особистості та проведення необхідної перевірки правопорушника було затримано та доставлено до міського відділу поліції в місті Івано-Франківськ.