Неповнолітню школярку з Івано-Франківська вже розшукують і в сусідніх областях


Поліція має інформацію, що 15-літня дівчинка Анастасія Дмитрієва з Івано-Франківська могла покинути територію області. Можливо, поїхала до Кам’янець-Подільська. Тож правоохоронці просять водіїв автобусів згадати, чи не підвозили вони Анастасію та її друга за останню добу.

У разі, якщо мають якусь інформацію – повідомляти до за телефонами: (0342) 79-03-23, (096)-956-42-37, 0963277024 або 102. Як відомо, 11 лютого, близько 07.30 дівчина пішла з дому на навчання і зараз її місце знаходження невідоме.

Як розповіла кореспонденту Бліц-Інфо керівник сектору молодіжної превенції , підполковник Алла Бойчук, правоохоронці розшукують юну франківчанку не тільки на Прикарпатті, а й у інших областях.

«Вже направили орієнтування в Службу розшуку дітей. Працюємо в різних напрямках. Маємо ґрунтовні підозри, що дівчинка перебуває не одна, а другом – 20-літнім Олегом Казімірком», - пояснює Бойчук.

За словами керівника сектору молодіжної превенції, Настя – дитина із благополучної сім’ї, гарно навчається, відмінно знає англійську мову. Конфліктних ситуацій у родині не було, хоча мама робила дівчинці зауваження щодо спілкування з дорослим хлопцем. Тим не менше, на цьому грунті сварок не було. Тож мають надію, що дівчинка не потрапила у якусь халепу, оскільки підозрюють, що вона перебуває з другом Олегом Казімірком. Та впевненні, що орієнтування про розшук широкого кола осіб допоможуть швидше її знайти.

У поліції зазначають, що плюсом в цій ситуації є те, що мати одразу звернулась до правоохоронців.

«Адже це дає змогу по гарячих слідах шукати дитину. Не має зараз такого поняття, як очікування трьох днів і вже потім писати заяву про зникнення. Дитина за цей час може опинитись за багато кілометрів від дому. Якщо є інформація, що дитина пропала – одразу потрібно звертатись. Чим швидше розпочнуться пошуки – тим краще», - підкреслила підполковник Алла Бойчук.

Дівчинка на вигляд 15-16 років, зріст 165-168 см, середньої статури, волосся пряме, русяве, довге, обличчя кругле, ніс середній, губи пухкі, очі карі.

Особлива прикмета: з лівої сторони на обличчі помітний шрам від родимки.

Була одягнута: у куртку із квадратними вставками жовтого, блакитного, білого та фіолетового кольорів, джинси синього кольору, шапку в’язану світло-коричневого кольору та була взута в уги білого кольору із шнурками блакитного кольору.