Нетверезий юнак потрощив кулаками сітілайт на Лепкого


У вечір вівторка, 19 березня, перехожі помітили, як 16-річний франківець нищить сітілайт на зупинці громадського транспорту.

Василь Абрамів повідомив у мережі, що, проходивши на вулиці Гаркуші, почув сильний крик на автобусній зупинці, підбігши туди побачив як старший чоловік тримає хлопця за шию, а той сильно кличе на допомогу та звинувачує останнього у побиті.

"Почали розбиратись, як вияснилось старший чоловік йшов за молодиком на вулиці Лепкого і побачив, що той кулаками трощив сітілайти на автобусній зупинці, де були люди, тому вирішив його затримати",- йдеться в дописі.

Згодом на місце прибули працівники патрульної поліції. При поверхневому огляді працівники поліції виявили приладдя для жбуляння камінців, таку собі кишенькову рогатку.

Як поянив кореспондентці Бліц-Інфо речник патрульної поліції Микола Гурак, парубок навчається в інтернаті. Вияснили, що він перебував у нетверезому стані.

"16-річний хлопець казав, що пив горілку. Хлопця передали інспектору ювенальної превенції. Заяви про пошкодження майна ще не було",- зауважив Гурак.

Варто додати, що працівникам поліції цей молодик вже потрапляв в руки, коли був затриманий з своїм товаришем за стрільбу каміннями по вікнам міського маршрутного транспорту.

Світлина від Василя Абрамова.