Невідомі підпалили іномарку екс-правоохоронця, який “кришував” наркобізнес


23 серпня о 02:16 год в м. Івано-Франківську по вул. Горбачевського сталась пожежа легкового автомобіля "Mitsubishi Pajero".

Про це повідомляють в Управлінні НС Івано-Франківської області. 

Версіям стало відомо, що іномарка належить екс-підполковнику поліції Олександру Кочкіну, якого засудили до двох років позбавлення волі за “кришування” наркобізнесу на Прикарпатті.

В Управлінні Національної поліції Івано-Франківської області підтверджують факт пожежі автомобіля.

“На даний час офіційної заяви не було. Поліція проводить перевірку”, – розповіла завідувач сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Мирослава Белдик.

Нагадаємо, Олександру Кочкіну повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 307 – Незаконне зберігання з метою збуту наркотичних засобів Кримінального кодексу України.

В квітні 2017 року суд виніс вирок Кочкіну – за отримання неправомірної вигоди від родичів підозрюваного та зловживання впливом, визнати його винним та призначити покарання у виді двох років позбавлення волі та три роки заборона на обіймання посад. Утримання під вартою рахувати від дня затримання. Окрім того, суд стягнув з Кочкіна на користь держави 2774 гривні 30 копійок за проведення експертиз.