Незабаром франківці зможуть залишити їжу для потребуючих у спеціальному холодильнику


Незабаром на вулиці Молодіжній 54, в приміщенні Реабілітаційного Центру "Гармонія" з'явиться "соціальний" холодильник, в який кожен бажаючий зможе пожертвувати їжу для нужденних.

Скоро в Івано-Франківську, кожен нужденний зможе безкоштовно отримати продукти харчування, які жертвують більш забезпечені мешканці міста, соціально відповідальні бізнеси та заклади харчування, пише The Food Sharing Project Ivano-Frankivsk.

В рамках проекту, який називається "поділися іжею" буле встановлено спеціальний холодильник, який можна знайти в одному з спальних районів міста. Як повідомляють керівники проекту, вони планують встановлення таких холодильників в різних частинах міста. Їх буде дуже просто впізнати за жовтим кольором та написом "поділись їжею".

Для успішної реалізації задуму розшукуємо соціально відповідальні бізнеси, які готові долучитися до проекту "поділися іжею" та які готові розмістити холодильники на своїй території.

Також ініціатори ідеї шукають холодильники - не обов'язково нові, але в доброму робочому стані. З пропозиціями контактувати з Андрієм: (095) 105-5090, (096) 595-6060.