Нове сполучення та частіше курсування тролейбусів анонсують в Івано-Франківську


Комунальне підприємство «Електроавтотранс» інформує пасажирів про нові сполучення та зменшення часу очікування на зупинках.

Відкореговані графіки руху тролейбусів у робочі дні будуть введені в дію уже в найближчий тиждень, йдеться на сторінці КП "Електроавтотранс" ІФ

Зокрема, маршрут №10 на численні прохання мешканців змінює свою схему руху та режим роботи: з 28 серпня він матиме назву "вул. Симоненка - вул. Юності ("Пресмаш")."

Таким чином буде створено нове тролейбусне сполучення між АТ "Родон" і прилеглими вулицями та вул. Автоливмашівською (зупинка "Пресмаш"). Також мешканці с. Хриплин (яке знаходиться поруч) матимуть змогу користуватися цим маршрутом. Два тролейбуси працюватиме там в пікові години, один протягом усього дня. Наразі маршрут працюватиме як і раніше лише у робочі дні.

Стосовно маршруту №1 - скасовується один з ранніх заїздів в депо о 17:43, тролейбус заїжджатиме тепер о 21:40. Це дозволить зменшити інтервали у вечірній час, поки інші стоять на перерві.

І ще - для маршруту №7 додано один рейс у вечірній час в робочі дні з м-ну "Каскад" до Європейської площі, який буде здійснюватися о 21:50.

Ну і звісно, нагадуємо про черговий рейс маршруту №1: відправлення з "Радіозаводу" о 22:38 год., а з Вокзалу о 23:04 год