Нового директора ОДТРК "Карпати" представлять тільки після погодження в ОДА


29 липня у Держкомтелерадіо відбулося чергове відкрите засідання комісії з проведення конкурсного відбіру на посаду генерального директора Івано-Франківської обласної державної телерадіокомпанії «Карпати», на якому було оголошено ім’я переможця.

Серед семи претендентів на посаду переможцем визнано Галину Олександрівну Держипільську, яка на даний час працює заступником директора ТВО «Радіо Карпати», про це Бліц-Інфо повідомили в прес-службі Держкомтелерадіо.

Випускниця 1994 року Харківського інституту мистецтв ім. І.П. Котляревського Галина Держипільська з 2000 року почала працювати в Івано-Франківській обласній державній телерадіокомпанії «Карпати» спочатку старшим редактором, згодом - завідувачем відділу, заступником директора ТВО «Радіо Карпати».

Призначення Держипільської на посаду відбудеться після погодження її кандидатури в Івано-Франківській обласній державній адміністрації.

Нагадаємо, що конкурс проводився відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03 вересня 2008 року № 777 «Про проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки».