Новий керівник обласної поліції розповів, що його зв’язує з Прикарпаттям


Сьогодні, 19 червня, в Івано-Франківську провели зустріч з новим очільником прикарпатської поліції Володимиром Голубошом.

Поліцейський розповів, що головним його завданням на Прикарпатті є Служити та захищати наскільки б пафосно це не звучало.

За його словами, основним завданням є покращити імідж поліції та думку населення про поліцію, зробити так, аби мешканці Івано-Франківщини почувались більш безпечно на вулиці.

«Рівно 20 років тому я закінчив Прикарпатську філію Національної академію внутрішніх справ і отримав путівку у трудове життя. Починав службу з дільничних інспекторів міліції, працював маже весь час у карному розшуку. Зокрема, у 2009 році мені запропонували посаду у Черкасах – начальником управління карного розшуку, на ній я пропрацював п'ять років. Після цього працював у Рівненській області, а після проведення атестації мене понизили у займаній посаді – я пішов працювати начальником Дублянського відділку поліції. Пізніше мене перевели у Хмельницький», - розповів про свої кар’єрні сходи Голубош.

Правоохоронець розповів, що наразі займається роботою поліції. Найближчим часом планує вникнути у проблеми криміногенної ситуації та роботу в громадській безпеці.

«Основною моєю роботою були резонансні злочини. Я можу сказати лише, що якщо людина отримує адреналін від стрибків з парашутом, то я його отримую, розкриваючи важкий злочин», - зазначив Голубош.