Новий очільник франківських патрульних розповів про плани на посаді


У вівторок, 30 січня в Івано-Франківську відбулося офіційне представлення нового начальника патрульної поліції області.

Як розповів під час представлення перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, новий очільник Франківських патрульних є дуже хорошим керівником і у Хмельницькому дбав про своїх підлеглих. Окрім того в нового керівника є своє бачення, щодо позитивних змін у патрульній поліції Франківська.

Зокрема, як розповів у коментарі кореспонденту Бліц-Інфо Олег Костишин, перш за все він хоче дізнатися, які проблеми є в управлінні від самих патрульних.

"Першим моїм кроком буде зібрати керівників всіх відділів і секторів та зрозуміти для себе від працівників, які є нагальні потреби в управлінні, з якими проблемами вони стикаються. Наступне, я знаю, що є кадрові проблеми. Тож відповідно треба буде посили агітацію та роботу управління в плані набору працівників, адже патрульна поліція буде першою сходинкою в кар'єрі поліцейських. Якщо патрульний хоче розвиватись, ставати слідчим чи оперативником, я буду відпускати таких людей, давати їм змогу досягати чогось більшого. Відповідно ці посади потрібно буде заповнювати, тож добір в патрульну поліцію буде проводитись на постійній основі", - пояснив начальник патрульних. 

Також Костенко розповів у розмові з кореспондентом Бліц-Інфо, що перед приїздом у Франківськ він спілкувався з колишнім начальником Дмитром Міхальцем.

"В Хмельницькому ми співпрацювали кілька місяців і Міхалець розповідав мені про Івано-Франківськ, ділився досвідом, радив на що звернути увагу", - каже головний патрульний.