Обласне комунальне підприємство заборгувало за газ 240 тис. Депутати не вірять


На засіданні Бюджетної комісії розглянули питання «Про Програму фінансової підтримки обласного комунального підприємства «Торговий дім «Галичина».

Приміщення, яке знаходиться у центрі Івано-Франківська на Васильянок 62А, у жахливому стані. Там уже кілька місяців немає опалення. На засіданні йшла мова про погашення суми боргу за газ, який сягає 240 тисяч гривень.

Депутати обурилися, адже у попередньому документі була вказана менша сума. Саме тому голова комісії запитав представницю чи вона може документально підтвердити таку велику суму.

Як пояснила начальник управління майна спільної власності територіальних громад області Світлана Борушок,  сума збільшилась, адже цей борг набіг за довгий час. Проте зараз вона документально це підтвердити не може. Окрім того чиновниця звернула увагу, що вчора на засіданні комісії з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу, виділення коштів на цю Програму підтримали.

Депутати погодились, що виділяти кошти на цю програму потрібно, адже потенційні орендарі не хочуть винаймати приміщення у такому стані. Проте, голова бюджетної комісії доручив Світлані Борушок надати документально підтверджену суму боргу, щоб депутати могли з нею ознайомитись.