Обвинувачений у згвалтуванні 15-річної коломиянки не з'явився до суду


Сьогодні, 17 травня в Апецяйному суді Івано-Франківської області мали розглянути апеляцію прокурора про обрання запобіжного заходу

Втім розгляд справи № 346/2122/18 в порядку КПК України – обрання запобіжного заходу колегією суддів апеляційного суду перенесений на 23 травня 2018 року у зв’язку з неявкою в судове засідання підозрюваного та його захисника.

Як відомо, 7 травня двоє чоловіків запросили до квартири 15-річну коломиянку з якою познайомились на вулиці. Чоловіки випили і почали над дівчиною знущатися та знімали це на телефон. Як стало відомо пізніше, нелюди виявились військовослужбовцями місцевої військової частини. 

9 травня у Коломийському міськрайонному суді обирали запобіжні заходи підозрюваним. Суд призначив 36-річному зловмиснику взяття під варту на 60 діб. А 43-річному коломиянину, у квартирі якого і стався надзвичайний випадок, призначили домашній арешт на 60 діб. Прокуратура не погодилась з рішенням суду щодо обрання домашнього арешту як міри запобіжного заходу і подала апеляцію.

Читайте Бліц-Інфо в Facebook, Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!