Очільниця обласного телебачення "Галичина" Ольга Бабій передумала йти з посади


Сьогодні 20 грудня відбулося засідання президії обласної ради, на якому депутати обговорили питання, які виносяться на сесію.

Зокрема, одним з питань була заява директора обласного телебачення "Галичина" Ольги Бабій про звільнення. Цього тижня на засіданні комісії з питань гуманітарної політики вже розглядали цю заяву і рекомендували її на сесію.

Як пояснював тоді голова комісії, Ольга Бабій вже давно йому говорила, що вирішила піти у відставку після святкування 25-річчя телеканалу.

Коли ж сьогодні питання знову підняли, голова комісії питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу Остап Дзеса заявив, що Ольга Бабій передумала йти у відставку і написала заяву про відкликання попередньої заяви про звільнення. Тому не варто виносити це питання на сесію.

Оскільки більше ніхто з депутатів про другу заяву не чув, голова облради Олександр Сич рекомендував винести питання на сесію, а вже там Ольга Бабій сама нехай пояснить чи йде з посади.