Очільницю фракції "Воля" в облраді Ольгу Галабалу вкотре звинуватили в брехні


Депутатська комісія з'ясувала, що Ольга Галабала не зверталась до поліції із заявами та доказами про корупцію в обласній раді.

Про це під час сесії доповів голова комісії з питань захисту прав людини, боротьби з корупцією, законності, правопорядку і люстрації Івано-Франківської облради Тарас Виноградник.

Як зазначив Виноградник, його комісії було доручено розглянути та вивчити заяви їхньої колеги Ольги Галабала. Голова фракції "Воля" неодноразова на телебаченні та під час сесійних засідань звинувачувала депутатів у корупції. При тому, Галабала стверджувала, що має тому докази та передає їх до правоохоронних органів.

"Це прозвучало під час прямої трансляції 9 сесії обласної ради. Втім, як свідчать відповіді від правоохоронців, після таких голослівних заява депутат Ольга Галабала не зверталась до жодних правоохоронних органів", - зазначив Виноградник.

Тим не менш, депутат повідомив, що звернувся до прокуратури, Нацполіції та управління по боротьбі з економічними злочинами з вимогою перевірити озвучені Галабалою заяви про корупцію в обласній раді.

Очільник "Офісу реформ" звинуватив фракцію "Волі" у брехні та маніпуляціях