Очільник Івано-Франківська вимагає знайти винного у розкопках на Тичини


Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зобов’язав керівників комунальних підприємств письмово доповісти, хто винен у розкопках на щойно відремонтованій вулиці Тичини.

Про це йшлося на оперативній нараді у міського голови під час звіту начальника управління комунальної політики Михайла Яцківа.

Як відомо, напередодні працівники «Водоекотехпрому» зняли кілька метрів асфальту та розкопали дорожнє полотно на Тичини, пояснивши це заломом колектора. За словами комунальників, проблему без розкопок вирішити неможливо. Тож були змушені братись за лопати, аби не затопило підвали сусідніх будинків.

Натомість міський голова Руслан Марцінків вважає, що про стан каналізаційних мереж варто було подумати до того, як провели капітальний ремонт дороги.

«Я розумію, що Тичини ремонтували перед виборами, але хтось же поставив підпис під документом про стан каналізації. Прошу мені на стіл доповідну», - звернувся очільник міста до керівництва «Водоекотехпрому».

Окрім того, сьогодні на оперативній нараді також йшлося про те, що у День сміху франківці вийдуть на весняну толоку, в Івано-Франківську призначили нового головного медика, мер сказав штрафами «відремонтувати» GPS-трекери у франківських маршрутках, а очільник поліції подякував свідомим франківцям за «доноси» на п’яних водіїв