Очільник Коломиї відповів на звинувачення "кіборга" у кумівстві


Днями ветеран АТО з Коломиї Василь Кузьмин, який пройшов ДАП звернувся до директора НАБУ через кумівство і корупцію в міській владі і поліції.

У своїй заяві Василь Кузьмин звинуватив керівництво міської мерії та поліції Коломиї у кумівстві, корупції та переслідуванні "неугодних".

"Мер м. Коломия Ігор Слюзар оточив "трон місцевого князя" своїми родичами та близькими друзями. заступником у нього - бувший його же водій та особливо довірена особа Богдан Федорук ,який на всі хлібні місця попризначав своїх кумів. А щоб було спокійно робити свої оборудки добився мер призначення начальником Коломийської поліції такого собі Білейчука, що одружений на рідній сестрі мера", - написав кіборг у заяві.

Втім міський голова Коломиї не забарився з відповіддю на звинувачення. Зокрема у коментарях до посту Ігор Слюзар написав, що начальник поліції не є його швагром.

"В мене єдина сестра . Їй цього року буде 60 років. Має трьох онуків і в шлюбі щаслива. О. Білейчуку 38 років він теж одружений і не з моєю сестрою. І так всі чотири листка. За свої вчинки потрібно відповідати самому, а не шукати винних", - прокоментував мер.

На це Василь Кузьмин відповів міському голові, що з його родинними і не тільки зв'язками хай розбираються компетентні органи.

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!