Очільник прикарпатської міліції оприлюднив декларацію: Із нерухомого майна тільки гараж


Лише три з восьми начальників оприлюднили на сайтах очолюваних ними управлінь декларації про доходи. Декларації у відкритому доступі є у начальників управлінь Рівненської, Івано-Франківської та Тернопільської областей.

Найбіднішим з них виявився начальник Рівненського облуправління міліції – Сергій Максимов. Його торішній дохід сягнув 120 тисяч гривень.

Причому це була винятково зарплата ( в середньому близько 10 тисяч гривень на місяць). Ще 40 тисяч гривень доходу у вигляді зарплати у родину принесла дружина п. Максимова.

Ні квартир, ні будинків, ні землі, ні рахунків у банку ні у п. Максимова, ні у його дружини не виявилося. Є у власності очільника міліції Рівненщини лише автомобіль Great Wall 2005 року випуску, придбаний за 86 тисяч гривень.

Такої марки автомобіль у Сергія Максимова

Керівник Тернопільського облуправління міліції Олександр Богомол торік отримав 128 тисяч гривень, з яких 110 тисяч – зарплата, решта – матеріальна допомога, пише press-centr.com.

Є у нього у власності квартира площею 63,6 кв. метра та на п. Богомола оформлене право користування автомобілем Daewoo Sens 2006 року випуску.

Такої марки авто в Олександра Богомола

Торішній дохід начальника Івано-Франківського облуправління міліції Віктора Шкутова – це винятково зарплата – майже 102 тисячі гривень.

Ще 104 тисячі гривень доходу у сім’ю принесла його дружина. Втім, з цієї суми тільки 14 тисяч гривень зарплата, решта – подарунок у вигляді п’ятої частини квартири.

Квартира (площа майже 90 кв. метрів) у родині Шкутових зареєстрована на дружину. А ось гараж площею понад 21 кв. метр та автомобіль «Фольксваген туарег» 2007 року випуску – на главу сімейства. До речі, продають такий автомобіль нині за суму, яка дорівнює п’яти річним зарплатам головного міліціонера Прикарпаття.

Такої марки авто у Віктора Шкутова