Одеська фірма за 43 мільйони гривень ремонтуватиме дорогу Криворівня -Чернівці


Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області провела тендер з визначення компанії, яка займеться капітальним ремонтом автомобільної дороги загального користування державного значення Р-62 Криворівня - Чернівці на ділянці км 0 + 000 - км 13 + 800 в Івано-Франківській області.

Відповідне оголошення опубліковане в системі електронних закупівель Рrozorro, пише izbirkom.org.ua

Згідно з оголошенням аукціон відбувся 5 травня і на даний момент торги знаходяться на стадії «кваліфікація переможця». Договір планує укласти з компанією ТОВ «Будівельна компанія «Дорлідер» Хачика Амірханяна.

При очікуваної вартості закупівлі в 50 мільйонів 47 тисяч гривень, компанія погодилася працювати за 43 мільйони 330 тисяч гривень, а роботи повинна завершити до 31 грудня.
Фірма має зміцнити кювети на семи ділянках дороги, обладнати підпірні стінки з залізобетонними трубами для відводу води.

Крім одеської компанії в тендері брали участь ще три фірми: дочірнє підприємство «Івано-Франківський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України », ТОВ "ПБС" і ТОВ "Шляхбуд-Лім".