Одкровення ректора: Про секрети щасливого шлюбу, секс та подарунки жінкам


Як з роками змінються погляди чоловіків на секс, стосунки з жінками та вподобання розповість ректор ІФНМУ Микола Роджко.

Микола Рожко: «Бог створив жінку ніжною, їй не потрібно виживати і захищатися, як чоловікові»

57 років, одружений
Ректор Івано-Франківського національного медичного університету, заслужений діяч науки і техніки України

20/ Тоді я серйозно займався великим спортом, часу на спілкування з дівчатами було значно менше, ніж в однолітків. Але якось встигав: і захоплюватись, і закохуватись.
50/ Більшу частину часу приділяю науці. Дружина вже давно змирилася, що у неї такий розумний чоловік (сміється — авт.). А я радий, що за час подружнього життя вона не розчарувалася у виборі.
20/ Одружився у 22 роки. Тож холостяцькі поневіряння оминув. У нас майже одразу народилися двоє дітей. Заради благополуччя родини я поєднував спорт, студентську діяльність та кілька підробітків.
50/ Спростував стереотип, що в молодому віці не можна побудувати міцну родину. Усе можливо. Якщо розуміти, що найцінніше для стосунків уміння — це вчасно змовчати. На багато що треба вміти закривати очі.
20/ У студентські роки запрошував дівчат у кіно чи на морозиво. Стипендія не залишала широких альтернатив.
50/ Тепер дарую дружині та доньці гроші. Вони самі знають, чого їм найбільше хочеться. Я просто не знаю, де у місті модні бутики, ювелірні крамниці. Через роботу не маю часу на шопінг.
20/ Подобалися доглянуті дівчата у хорошій фізичній формі. Спорт наклав відбиток на вподобання.
50/ На власні очі переконався, як деструктивно великий спорт впливає на жінку. Жіночий бокс, жіноча важка атлетика, бодібілдинг. Це все руйнує і тіло, і енергетику. Бог створив жінку ніжною — їй не потрібно виживати і захищати себе, як чоловікові.
20/ Ні еротичних журналів, ні фільмів не бачив. Їх і не було в широкому доступі. Наприклад, на польський фільм «Анатомія кохання» до 16 років у кінотеатр не пускали. А після 16-ти вже й не цікаво.
50/ Зараз теж не переглядаю. Не тому, що не цікавлюсь, — просто не маю часу. А от у молоді сьогодні свої виклики: «Бомба», «Ельдорадо»…
20/ Не розумів жінок, що палять чи вживають міцний алкоголь, адже сам завжди сповідував здоровий спосіб життя.
50/ Жінка апріорі не може не мати шкідливих звичок. Святі отці кажуть: «Хто народився — той вже грішний».
20/ Завжди приваблював красунь своєю активною життєвою позицією.
50/ У сексі тіло і сьогодні не підводить. Якщо ти працюєш над фізичним та розумовим удосконаленням, може підводити хіба душевний стан. А коли «живеш» лише в YouTube і Instagram, — навряд чи досягнеш прогресу в сексуальній сфері. Так кажуть навіть мої студенти.

Versal