Один з франківських супермаркетів намагались двічі за годину обікрасти


Днями працівники Управління поліції охорони в Івано-Франківській області двічі за годину запобігли скоєнню крадіжки з одного і того ж магазину.

Близько 17.20 поступило повідомлення про скоєння крадіжки із місцевого супермаркету. На сигнал негайно прибув наряд реагування поліції охорони. На місці було виявлено, що відвідувач магазину, вибравши товар, попрямував до виходу, а от заплатити на касі за «покупку», не мав наміру.

Даного громадянина було затримано. Не від’їхавши ще від даного супермаркету, чергова пульта централізованого спостереження передала про спрацювання сигналу «тривога» з цього ж магазину. Повернувшись до магазину, правоохоронцями був затриманий неповнолітній юнак за крадіжку продуктів харчування.

Як з’ясувалося, в обох випадках відвідувачі намагалися винести поза касу торгівельного залу товар, сподіваючись при цьому бути не поміченими. За протиправні дії дані особи понесуть адміністративну відповідальність згідно чинного законодавства. Управління поліції охорони в Івано-Франківській області