Оксана Тебешевська: Не правильно, коли суддя отримує 300 тисяч, а пенсіонер півтори


Кандидат у народні депутати (округ №85), заслужений вчитель, депутат облради України Оксана Тебешевська у програмі "Актуальне інтерв'ю" відповіла на найважливіші питання, які цікавлять людей.

Перш за все депутат розповіла чому вирішила балотуватись на виборах до Верховної ради. За словами Оксани Тебешевської таке рішення далося дуже нелегко.

"Раніше я думала, що я вчителька, поетеса, маю навчати дітей і писати вірші, а у верховній раді повинні сидіти фахові політики. Проте ситуація змінилася і зараз склалась ситуація, коли потрібно боротися за Україну. Тому я погодилася",- розповідає кандидат.

Оксана Тебешевська переконан, що депутати повинні працювати для покращення життя всього народу, а не тільки олігархів, суддів та вищих чиновників.

"Я хочу щоб ця держава і ці люди мали майбутнє. Ми повинні побудувати національну, соціальну і багату державу. Люди мають бути багаті. Не може ж бути так, щоб суддя Верховного суду заробляв за місяць 300 тисяч, а жіночка, яка проробила все життя на якомусь заводі чи ще десь, мала пенсію трохи більше тисячі. Як їй вижити? Невже ті хто сидять у парламенті не знають такої ситуації. Тому я йду на вибори, щоб захищати звичайних бідних людей", - каже Оксана Тебешевська.