Окупанти гатять з 120-мм мінометів та СПГ, втрат немає


За минулу добу окупанти сім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«Минулої доби збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Павлополя проти наших оборонців противник використав станкові протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети. Неподалік Широкіного ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, а біля Старогнатівки задіяв ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

По опорних пунктах наших захисників, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські найманці відкривали вогонь із озброєння, яке давно мало б бути відведеними від лінії бойового зіткнення.

Зокрема, біля Кримського агресор двічі застосував міномети калібру 120 мм випустивши загалом 13 мін та ще одного разу обстріляв наші позиції із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. На околицях Богданівки окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У штабі повідомили, що втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було.

Від початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік населеного пункту Богданівка вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За поточну добу втрат серед українських оборонців немає.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!