Олег Тягнибок: На 85-му окрузі застосовують технологію, щоб «збити» фаворита Оксану Тебешевську


"Висуваючи Оксану Тебешевську, ми розраховуємо на її перемогу не тільки на цих, проміжних, виборах. Потім ми будемо її висувати і на дострокових виборах у Верховну Раду".

Про це заявив, перебуваючи у Калуші, лідер Всеукраїнського обєднання «Свобода» Олег Тягнибок, інформують «Вікна».

Тут він відповів на всі дражливі запитання щодо участі депутата обласної ради, лідера Калуської районної організації ВО «Свобода» Оксани Тебешевської у проміжних виборах у Верховну Раду України, які відбудуться 17 липня цього року.

— Тягнибок не може балотуватися в усіх семи округах. Більше того: ми як політична партія навіть не припускали того, що хтось із лідерів «Свободи» буде балотуватися на проміжних виборах. Як лідер партії маю трохи інший статус. І навіть, якби я тут балотувався і став депутатом, я би не був добрим депутатом-мажоритарником, тому що як голова партії мушу їздити по всій Україні. Завтра я — в Рівному на Берестечку, післязавтра — на Луганщині, потім — Сумщина, Полтавщина, згодом — з волонтерською місією на Схід. Тому це була б певна брехня і певна нещирість по відношенню до виборців Калуського і Рогатинського районів, — аргументує Олег Тягнибок.

Відео: ВікнаТБ

За словами політика, дуже швидко будуть дострокові парламентські вибори: або наприкінці цього чи початку наступного року.

— Тоді, звісно, я буду балотуватися першим номером списку ВО «Свобода». А якщо б я був мажоритарником, то, звісно, мав би балотуватися тут. І знову це була б брехня і нещирість по відношенню до виборців Калуського, Рогатинського і частини Галицького району, — стверджує Олег Тягнибок.

За його словами, він повернеться у Верховну Раду — як лідер фракції.

— Наш вибір по 85-му округу правильний і про це свідчить факт, коли нашого кандидата Оксану Тебешевську навіть не внесли в перелік кандидатів при проведенні опитування. Це є політична технологія, щоб «збити» реального фаворита, яким є «свободівка», — переконаний Олег Тягнибок. — Оксана Тебешевська — не перший рік у «Свободі», вона є нашим партії, неодноразово була місцевим депутатом.

Висуваючи Оксану Тебешевську, за словами лідера партії, ВО «Свобода» розраховує на її перемогу не тільки на цих, проміжних, виборах.

— Потім ми будемо її висувати і на дострокових виборах у Верховну Раду! — зазначив Олег Тягнибок.

За його словами, на окрузі відчувається «душок» адмінресурсу:

— Для влади дуже важливо перемогти на цих семи округах. Вони будуть голосувати так, як хоче влада: підвищувати тарифи, збільшувати ціни на товари першої необхідності, на ліки, на пальне… Перемога представників національної опозиції — це серйозний сигнал для влади терміново провадити реформи або йти на перевибори.

Оксана Степанівна Тебешевська – відома на Прикарпатті як педагог, просвітянка, письменниця, краєзнавець, активна громадсько-політична діячка, яка самовіддано служить  українській ідеї.



Живе у селі Голині, працює учителем української мови і літератури Голинської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Заслужений вчитель України, член Національної спілки письменників України.

«Депутат – не Твій пан, депутат – Твій наймит!» – за таким принципом Оксана Тебешевська працює як депутат обласної ради шостого та сьомого демократичних скликань від ВО «Свобода». Несхитно відстоює національні цінності, інтереси громадян. «Свободівка» вважає, що «в Україні невпинно зростає клас найбідніших людей, яких влада поставила за межу виживання.

— Так не може тривати далі. Найперше, що треба зробити на державному рівні, – це скасувати пенсійну реформу, яка призвела до зубожіння людей, ухвалити закон про повернення капіталів з офшорів, змінити систему оподаткування для створення сприятливих умов для ведення малого і середнього бізнесу, знизити ціни на товари першої необхідності, захистити наших вояків – учасників російсько-української війни – та їхні сім’ї, — зазначає на зустрічах звиборцем Оксана Тебешевська.

Допомагає онкохворим, інвалідам, нашим воїнам, які воюють на Сході, пораненим, сім’ям загиблих.

За її сприяння залучено кошти для продовження будівництва садочка та ремонту системи опалення у школі села Голинь, для продовження добудови приміщень Новицького НВК, для капітального ремонту Пійлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, для заміни вікон у Добровлянській школі, встановлення внутрішніх санвузлів у Кадобнянській школі та ін.

Порушує на комісії, на сесіях такі важливі питання, як загрозливі наслідки паводків для сіл, які розташовані вздовж річки Чечви, вирубка лісів, незаконна розробка гравійно-піщаних кар’єрів, вплив виробництва «Кроно» (Брошнів-Осада) на здоров’я мешканців навколишніх сіл Калуського району, недостатня увага до питання  карстових процесів, які розвиваються на земній поверхні в межах гірничого відводу Домбровського кар’єру.

Приділяє постійну увагу питанням об’єднання територіальних громад. Виступає проти необґрунтованих рішень про закриття шкіл, проти знищення бібліотек.

Така активна і багатогранна діяльність нашої краянки дійсно варта подиву. Вона присвячує своє життя людям. Саме таким має бути народний обранець.

Політична реклама