Олександр Сич без краватки розповів цікаві подробиці свого особистого життя


Голова обласної ради Олександр Сич у ефірі радіошоу "Зроблено в Україні" розповів про любов до землі, важке дитинство та синдром "післявладдя". А ще, дав визначення терміну "романтика" та повідомив, що пише книжку про своє перебування в післяреволюційному Уряді. Слід зауважити, розмова проходила "без краватки", тож про політику не говорили.

Натомість свободівець поділився спогадами про знайомство з дружиною Галиною та згадав про захоплення волейболом, яке ледь не стало основною професією.

"Я дуже люблю волейбол, хоча свого часу і вільною боротьбою займався. Хоча мій зріст для цього спорту не дуже годиться. А от волейболом займався у студенські роки і грав за збірну інституту, міста та області. І тільки той факт, що тоді було обмаль професійних команд я не пішов по лінії професійного спорту. І навіть коли ми з дружиною одружувались, то я просив, аби лишень не забороняла грати у волейбол", - згадує Олександр Сич.

Також очільник облради зізнався, що любить робити домашнє вино.

"Давненько їх роблю. У минулому році зробив десь близько 150 літрів, користуючись тим, що мав меншу завантаженість політикою. Але люблю жартувати з друзями, що вино не варто робити, бо воно випаровується скоріше, аніж спирт", - з посмішкою каже політик.