Олександр Сич передплатив для 75-ти ветеранів УПА легендарну газету


З нагоди 75-ліття заснування Української Повстанської Армії і мережі ініціювали благодійну акцію «Передплати ветерану «Шлях Перемоги».

Як зазначається на сайті ukrnationalism.com, зважаючи на матеріальну скруту, більшість ветеранів національно-визвольного руху не мають змоги отримувати видання, яке підтримувало їх ідейно в часи боротьби. Тож до редакції надходить багато звернень від учасників визвольної боротьби, репресованих, ветеранських товариств, з проханням знайти можливість передплатити для них улюблений часопис. Тому небайдужих закликають долучитись до ініціативи і допомогти з передплатою часопису «Шлях Перемоги» для веретанів визвольних змагань.

До акції приєднався і голова Івано-Франківської обласної ради, свободівець Олександр Сич. Про це націоналіст розповів на своїй сторінці у соцмережі Facebook, закликавши друзів долучатись.

"До 75-ої річниці УПА передплатив легендарну бандерівську газету "Шлях перемоги" для 75-ти ветеранів визвольної боротьби Прикарпаття! Закликаю друзів вчинити так же!", - написав Олександр Сич.