Олександр Сич про провокації під час сесії та конфлікти довкола землі


Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич побував у студії ОТБ Галичина. Серед іншого, йшла мова про провокації під час попередньої сесії та конфлікти довкола землі

Під час розмови очільник прикарпатськиї обранців зазначив, що "всі плановані провокації були нейтралізовані і сесія пройшла в діловому дусі. Хоча на майбутнє залишається потенційна небезпека "камуфляжного" лобіювання бізнесових інтересів".

Також у студії мовилось про антибандерівські висловлювання польського міністра Ващиковського:

"Польща веде себе, не як партнер та "адвокат", а як геополітичний суперник, який, використовуючи тимчасове ослаблення України, намагається позбавити стрижня її духовної національної гідності та перетворити на сателіта й послушного холопа в майбутній об'єднаній Європі", - зазначив свободівець.

Щодо дискусії навколо запровадження вільного ринку сільсько-господарських земель, то голова облради впевнений, що питання набирає не стільки економічного, скільки політичного характеру, зумовленого залежністю українського Уряду від вимог МВФ.

"Скільки політичних сил - стільки й думок та програмових вимог. А тому останнє слово мав би сказати народ на всеукраїнському референдумі", - впевнений Сич.

Про це та багато чого іншого в "Актуальному інтерв'ю" на ОТБ "Галичина":