Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань


Голова обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. З власними проблемами до керівника депутатського корпусу звернулося майже три десятки прикарпатців.

У розмові з очільником вищого самоврядного органу влади області виборці просили матеріальної допомоги на дороговартісне лікування, порушували питання пільгового проїзду окремих категорій населення та розвитку машинобудування на Прикарпатті, йдеться на сайті облради.

Водночас люди акцентували на необхідності виділення коштів з обласного бюджету для завершення ремонтних робіт у фельдшерсько-акушерському пункті в Тисменицькому районі, облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям в Надвірнянському районі, а також наголошували на потребі матеріальної підтримки родин ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Під час прийому також порушувалися питання врегулювання статусу домініканського римо-католицького костелу в Богородчанах, проведення робіт з берегоукріплення та ремонту дороги задля збереження храму на Калущині, реконструкції площі перед адміністративним будинком в обласному центрі.

Окрім цього громадяни порушували питання відновлення соціальної та історичної справедливості, просили сприяння у працевлаштуванні, виданні авторських книг, вирішенні житлових та земельних питань.

Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Кожний заявник у місячний термін отримає відповідь про стан вирішення його проблеми, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому.