Олександру Сичу скаржились на умови в Коломиському геріатричному пансіонаті


Голова обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. З власними проблемами до керівника депутатського корпусу звернулося майже два десятки прикарпатців.

У розмові з очільником вищого самоврядного органу влади області виборці просили фінансового сприяння у виданні книги про діяча УВО і ОУН Володимира Горбового, скаржилися на незадовільні умови перебування у Коломийському геріатричному пансіонаті, порушували питання дотримання принципу добровільності при формуванні об’єднаних територіальних громад в Тлумацькому районі, пише прес-служба облради.

Разом з цим, люди зверталися за наданням матеріальної допомоги на дороговартісне лікування та покращення соціально-побутових умов, просили сприяння у працевлаштуванні та забезпеченні спеціальним автомобілем інваліда дитинства.

Під час прийому також порушувалися питання додаткового фінансування обласного аптечного складу для заміни системи опалення з метою забезпечення належного зберігання ліків у зимовий період, ремонту ділянки дороги на території Яремчанської міської ради поблизу Національного природного парку "Гуцульщина", оформлення спадщини та забезпечення можливості використання приміщення спільної власності громад області для діяльності шашково-шахового клубу.

Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Кожний заявник у місячний термін отримає відповідь про стан вирішення його проблеми, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому.