Ольга Богомолець обговорила з очільником Прикарпаття проблеми воїнів АТО та їх сімей


Радник Президента Ольга Богомолець приїхала на Прикарпаття з офіційним візитом.

Під час розмови з головою облдержадміністрації Олегом Гончаруком Богомолець розповіла про цілі свого візиту. З а її словами першочергим завданням її візиту є родини загиблих в АТО, подивитись які є проблеми і що вона може допомогти вирішити. 

Також радник Президента привезла спеціальну Програму самоуправління для військового, яку мають роздавати всім демобілізованим воїнам АТО. 

"Кожен демобілізований має отримати таку програму. Вона для тих хто до психолога не прийде, тому, оскільки вважають, що вони сильні, що з головою у них усе впоряду. Але це допомагає повертати голову назад з війни до миру. За статистикою американців під час В'єтнамської війни загинуло 58 тис. солдатів, за 10 років після війни, з тих хто повернулися живі, 62 тис. закінчили самогубством.Тому усе що ми робимо зараз, робимо на упередження" - сказала Богомолець.

Вона привезла декілька сотень таких книжок і макети готові до друку, щоб тут на місцях друкувати потрібну кількість примірників програми і роздавати всім демобілізованим.