Ольга Богомолець вірить, що Україна стане державою-сервісом для громадян


Сьогодні в Івано-Франківську відбулася прес-конференція Ольги Богомолець, на якій вона відповіла на найважливіші питання які цікавили журналістів.

Найбільшу увагу звернули на запитання стосовно благодійного проекту "Люди допомагають людям", який вона сьогодні представила громадськості, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо.

Радник Президента повідомила, що на сайті благодійного проекту  є 23 родини з Івано-Франківської області. А в загальному заключено 150 договорів із сім'ями загиблих, з яких 75 уже є на платформі.

Як наголосила Ольга Богомолець, дана благодійна платформа - це модель того, як у майбутньому повинна виглядати система соціального захисту в Україні.

"Люди допомагають людям" має стати основою для побудови нової моделі соціального захисту, у новій державі, яку ми всі сьогодні будуємо. Громадянин не повинен бігати по кабінетах відстоюючи право на соціальні виплати. Я вірю, що на зміну державі-бандиту - прийде держава-сервіс, адже наші Герої віддали за це найдорожче - своє життя" - зазначила Богомолець.

До теми: У Франківську Богомолець презентувала програму допомоги сім'ям загиблих воїнів