Олігарх Бахматюк передає Івано-Франківську палац Потоцьких


Прикарпатських олігарх Олег Бахматюк готовий передати комплекс споруд "Палац Потоцьких" у власність громади Івано-Франківська.

Сторони нарешті дійшли згоди у цьмоу питання. Тож вже незабаром палац Потоцьких перейде у комунальну власність міста. Про це в мережі розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, передає кореспондент Бліц-Інфо. 

"Буду скликати позачергову сесію Івано-Франківської міської ради у зв'язку з передачею Палацу Потоцьких в міську комунальну власність! Дійшли згоди, опрацьовуємо проекти рішень в юридичній площині! Дату повідомлю згодом, щоб дотриматись всіх процедур", - написав свободівець.

Як відомо, раніше комплекс належав Міноборони. У 2004 його продали прикарпатському оліграху Олегу Бахматюку. Втім, йому належать тільки приміщення, земля під комплексом належить місту. Останні кілька років громадськість піднімала питання про повернення Палацу місту.  Кілька місяців тому голова ОДА повідомив, що Бахматюк готовий передати комплекс за символічну ціну. Та питання гальмував конфлікт між оліхархом та міністерством оборони.

До теми: Палац у добрі руки. У Франківську комплекс палацу Потоцьких потроху повертається місту