Онкохворій бібліотекарці франківського вишу треба за тиждень зібрати 8 тисяч гривень на операцію


Небайдужих франківців просять допомогти бібліотекарці Прикарпатського університету Наталії Облогіні.

Жінка вже кілька місяців бореться з раком. Після довгих роздумів, заяв до голови відділення сім'я вирішила питання подальшого лікування. Про це в мережі Фейсбук написала донька Олена Облогіна. 

"Як виявилося мамі цілком можна і треба робити операцію, навіть були державні програми хіміотерапії але чомусь ми під цю категорію не попадали...",- розповідає донька.

Від останнього повідомлення з допомогою небайдужих Олена назбирала 6000 грн. з яких 4000 витратили на обстеження і здачу аналізів. Операція і післяопераційне лікування коштуватиме від 7000 до 10000 грн. Операція важка від 3-х з половиною годин.

"Мамі назначили операцію на 9 червня, тому я маю лиш тиждень, щоб назбирати решту суми... Буду дуже вдячна якщо ви мені в цьому допоможете! Буду вдячна безмежно за гривню, дві, пять хто скільки зможе, навіть за репост і слова підтримки! Завдяки вашій  допомозі і підтримці ми пройшли це випробування... Нехай всім небайдужим вернеться в 100 кратному розмірі того добра що ви зробили для мене.... Мені лишилось назбирати 8000 грн., а далі лиш надія що мама легко перенесе операцію і швидко піде на поправку!",- написала Олена Облогіна.

Реквізити для допомоги:

Облогіна Олена Сергіївна: номер картки 4731 2171 1336 9050

0661258307 особистий номер доньки.