ООС: найгарячіше на Маріупольському напрямку - 12 обстрілів із БМП і гранатометів


Російські окупаційні війська порушували встановлене перемир’я майже по всій лінії зіткнення.

Противник 23 рази вдався до вогню по українських позиціях.

Про це повідомляє штаб ООС.

"Минулої доби на Луганському напрямку було тихо.

На Попаснянському та Світлодарському напрямках противник проявляв незначну активність. Вогонь по наших позиціях відкривався в районах населених пунктів Новозванівка, Світлодарськ та Новолуганське. Там ворог застосовував автоматичні гранатомети та великокаліберні кулемети. Втрат особового складу Об’єднаних сил не було", - йдеться у повідомленні.

Також на Донецькому напрямках ворог з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 7 разів відкривав вогонь по позиціях Об’єднаних сил. Під обстрілами перебували захисники Авдіївки, Невельського, Новотроїцького, Пісків та Опитного. На цьому напрямку втрат серед захисників ООС немає.

Читайте також: Під Маріуполем сили ООС арештували прибічника бойовиків

Найгарячише 9 липня було на Маріупольському напрямку. Там противник 12 разів прицільно відкривав вогонь з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї. Вогневого впливу зазнали позиції Об’єднаних сил біля Водяного, Лебединського та Широкиного. Нажаль один наш захисник отримав поранення.

"Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ 6 разів порушили режим припинення вогню. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї на Попаснянському та Маріупольському напрямках противник обстрілював позиції наших захисниів біля Оріхового, Водяного, Широкиного та Лебединського.

За поточну добу втрат серед українських військових немає", - пише штаб.

За уточненими даними розвідки російські окупанти втратили одного бойовика.