Оперета, польські фільми та незвичний квест: Що цікавого цього тижня у Франківську


Вечірки, презентації, вистави, лекції або ж тренінги. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 13 до 18 листопада.

У понеділок, 13 листопада в Івано-Франківському обласному академічно музично-драматичному театрі імені Івана Франка відбудеться традиційне свято краси, танцю, вишуканості та елегантності - Галицький Бал 2017

Результат пошуку зображень за запитом

Вартість запрошення на одну особу 150 гривень та 250 гривень за двох осіб.

За квитками звертатися за телефоном 063-240-64-31, 066-983-10-67.

Напередодні в Івано-Франківську стартував Перегляд сучасного польського кіно "Під високим замком". Тож до 19 листопада в кінотеатрі "Люм'єр" можна переглянути 25 стрічок. Вартість квитка - 30 гривень

Також під час фестивалю пройде нічний кіномарафон, під час якого глядачам представлять два фільми. Ще однією цікавинкою фестивалю стане "Лекція історії в кіно" де студентам і школярам покажуть фільми на історичну тематику.

Особливістю цьогорічного Перегляду будуть три фільми, які отримали винагороди на різних кінофестивалях. Зокрема це фільми "Остання сім'я", "Я вбився" та "Червоний павук".

Детальніше з програмою Перегляду можна ознайомитись тут.

У вівторок, 14 листопада о 18:00 в Франківському театрі розпочнеться вистава "Слава героям". Це специфічна комедія за п'єсою Павла Ар'є про двох ветеранів Другої світової війни, що опинилися разом в одній лікарняній палаті. Та й все б нічого, якби в ті далекі часи вони не воювали за різні армії - Радянську армію та УПА. 

Світлина від Франківський драмтеатр.

Квитки у касах театру

У середу, 15 листопада Івано-Франківський осередок Ліги студентів АПУ та Управління патрульної поліції пропонує відволіктись від сірих буднів та взяти участь в детективному квесті "По гарячих слідах". Початок о 14:30, на площі Бастіону

Світлина від Івано-Франківський осередок Ліги студентів АПУ.
Все, що потрібно, щоб взяти участь :
- команда в складі від 3 до 7 учасників 
- попередня реєстрація на сайті - https://goo.gl/forms/JoyzYb9UjNfAJ6tp2
- гарний настрій
- зручне взуття

З 16 до 19 листопада до Івано-Франківська завітає колектив Національної оперети України. Труффальдіно із Бергамо» О.Колкера, «Сорочинський ярмарок» О.Рябова, «Графиня Маріца» І.Кальмана та грандіозний концерт «Bravo, l’operette!» — чотири незабутні вечори у театральній столиці Прикарпаття!

Квитки можна придбати у касах франківського театру.

Окрім того, в обласному художньому Музеї Мистецтв Прикарпаття відкрився Культурний проект «Японія – традиція краси».  До 19 листопада на відвідувачів чекають різноманітні інтерактивні лекції, кіноклуби, мультклуби, зустрічі з цікавими людьми, майстер-класи для дітей та дорослих, екскурсії по експозиції виставки.

18 листопада

  • 12.00 год. Майстер-клас для дітей «Японська ікебана» (з 7 років)
  • 12.00 год. Лекція «Чарівність японського мистецтва»
  • 14.00 год. Таємниці чайної церемонії

19 листопада

  • 12.00 год. Майстер-клас «Мистецтво хайку»
  • 14.00 год. Кіноклуб «Бусідо. Шлях воїна»
  • 15.30 год. Екскурсії для школярів і студентів по виставці.

Участь у всіх заходах безоплатна. Вхід за квитками в музей.