"Опозиційний блок" відповів прикарпатським депутатам: Вимагає розпустити облраду за сепаратизм


Опозиційний блок вимагає розпуску Івано-Франківської обласної ради, яка, на думку партії, перевищила визначені Конституцією та законодавством повноваження.

Сьогодні, у п'ятницю 17 квітня, облрада своїм рішенням заборонила діяльність Опозиційного блоку на території Івано-Франківської області. "Це не просто факт грубого нехтування Основного закону і демократичного вибору своїх же співгромадян. Це - пряме перевищення влади, яке має ознаки сепаратизму", - упевнені у політичній силі.

"Депутати облради ІФ, які голосували за це рішення, почали передвиборчу кампанію нема зі звіту перед виборцями, а з банальної провокації, яка веде до ескалації напруження в країні.

Ми бачимо в подібних рішеннях боягузтво і заміну конкретних дій щодо поліпшення життя людей політичним популізмом.

Коаліція війни в Івано-Франківській облраді намагається незаконними методами захистити себе від прямої політичної конкуренції", - повідомляє прес-служба "Опозиційного блоку".

Партія вимагає негайного розпуску Івано-Франківський облради, яка "забула про Конституцію", а також правової оцінки від Президента та Генеральної прокуратури України прийнятого рішення про заборону політичної партії Опозиційний Блок Івано-Франківською облрадою.

ГК