Організатори "Галицього балу" розповіли, які цьогоріч підготували сюрпризи


Сьогодні, 28 жовтня в Івано-Франківську організатори Галицького балу розповіли про сюрпризи цьогорічного заходу.

За словами організаторів, цьогоріч участь у балі візьмуть мешканці нашого міста, дипломати іноземних держав, відомі та впливові люди міста та України.

«Завжди шукаємо родзинку, цьогоріч нею стане заслужена артистка України Наталка Карпа, яка тішитиме гостей своїм співом. Також на бал завітає учасник нацвідбору на дитяче євро бачення Денис Родін», - розповіла режисер балу Лілія Борисевич.

Проте це не всі несподіванки цьогорічного балу. Організатори наголосили, що колись на Галичині була традиція, що коли дівчинка перший раз приходила на бал мама пекла пляцок.

«Тому цьогоріч дівчата, які вперше прийдуть на бал повинні принести пляцок. Це буде їх безкоштовний квиток на бал. Всю принесену випічку подадуть на фуршет ний солодкий стіл, щоб гості балу могли її покуштувати», - зауважила Лілія Борисевич.

Також організатори особливо наголосили на дуже суворому дрес-коді. Зокрема для панянок обов’язковою є довга сукня, а для чоловіків смокінг. Тих хто не дотримається вимог на бал не пустять.

Проте найважливішим є те, що цей бал благодійний. Всі зібрані на ньому кошти підуть на підтримку талановитих дітей учасників АТО. Зокрема ці 13 діток відкриють бал.

Організатори закликають учасників АТО, які мають талановитих дітей звертатися до ветеранських організацій.

Вартість квитків 200 грн. для одного і 300 грн для пари. VIP -квиток 1000 грн для пари.