Оштрафований за корупцію заступник голови НАЗК оскаржить рішення суду


Заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції заявив про намір оскаржити постанову суду про притягнення його до адміністративної відповідальності за корупцію.

Про це він сказав в ефірі Еспресо.TV.

Зокрема, він підтвердив, що вчора відбулося судове засідання у цій справі за 1 та 2 ст. 172-7 КУпАП - неповідомлення та вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів. 

Під час засідання колишній член НАЗК Руслан Рябошапка дав свідчення, що в діях Радецького був відсутній конфлікт інтересів. 

"Суду були надані докази, що я, як член Агентства, під час засідання НАЗК повідомив його членів про наявність можливого конфлікту інтересів у порушеному питанні і я не голосував, що відзначено у протоколах", - наголосив Радецький.

Втім, за його словами, судді не взяли до уваги всі ці факти. Радецький додав, що має намір подавати апеляцію у цій справі. 

Раніше у поліції повідомили, що суд столиці вирішив притягнути Радецького до відповідальності за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією, за що його оштрафували на 6 800 гривень.