П’яна бійка: Прикарпатець пішов у гості до сусіда, а отямився у лікарні


Калуський міськрайонний суд засудив двох прикарпатців, що побили товариша по чарці.

Як зазначається у матеріалах справи, прикарпатець разом зі своїм знайомим та ще двома іншими товаришами розпивали алкогольні напої. В якийсь момент розмова перейшла на підвищені тони та почалася суперечка. При цьому, один з них вдарив потерпілого двічі в обличчя, від чого той упав і на декілька хвилин втратив свідомість. Після цього, вони продовжували розпивати спиртні напої. Через 15-20 хвилин знову почалася суперечка і вже інший чоловік вдарив потерпілого двічі в груди. Коли він лежав на підлозі його продовжували бути руками та ногами. Чоловік втратив свідомість, а опритомнів вже у лікарні, інформує кореспондент Бліц-Інфо

Потерпілий розповів, що після побиття він періодично втрачає пам`ять. Просив суд одного з обвинувачених суворо не карати, а щодо покарання іншого покладається на розсуд суду.

Заслухавши всі сторони суд присудив одному з них 3,6 роки позбавлення волі, та компенсацію моральної шкоди у розмірі 650 тисяч гривень. А іншому – 7 років. Однак приєднавши частину не відбутого покарання остаточно призначив покарання 7,6 років позбавлення волі.