П'яні франківці поскаржились в поліцію, що АТОвець погрожує їм пістолетом


До патрульної поліції поступив виклик, що біля ратуші учасник АТО погрожує пістолетом перехожим.

Як повідомили Бліц-Інфо у патрульній поліції, коли вони прибули на місце, виявили громадянина (доброволець, учасник бойових дій), який мав зброю, а саме травматичний пістолет та дозвіл на нього.

"Дана особа охороняла виставку техніки з зони АТО. Заявник -- хлопець 18 років перебував в п'яному вигляді. Атовець повідомив, що зробив зауваження групі осіб, які розпивали алкокогольні напої та порушували публічний порядок. Однак вони не реагували і поводились неадекватно. Тож ветеран попередив, що в разі загрози його життю і здоров'ю застосує зброю. На місце події викликано СОГ, оскільки заявник хотів писати заяву по даному факту. Втім потім передумав і сказав, що просто образився за зауваження. В результаті заявник і його друг отримали по постанові за ст.178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді)", - прокоментували у поліції.

Нагадаємо, вчора у Франківську стартувала благодійна акція на підтримку Сергія і Тетяни Мороз. На акції діє виставка зброї з зони АТО.