П’яний франківчанин катався в селі на викраденій машині


Інформацію про те, що водій автомобіля «Фольксваген транспортер» перебуває в нетверезому стані, працівники відділення ДАІ Монастириського райвідділу міліції отримали від громадян при несенні служби в селі Велеснівка Монастириського району Тернопільської області.

Розшук автомобіля дав плідний результат, його було помічено на одній з вулиць села, однак на вимогу працівників ДАІ водій не зупинився, а лише додав швидкості. Невелике переслідування і автомобіль було заблоковано. Інформація громадян підтвердилася, 20-річний франківчанин дійсно перебував за кермом автомобіля в стані алкогольного сп’яніння, повідомляють "Паралелі".

Як засвідчили лікарі Монастириської лікарні, такого стану сп’яніння вони не бачили давно, прилад показав 2,2 промілля алкоголю.

Незупинку водія працівникам ДАІ пояснює і той факт, що при перевірці автомобіля «Фольксваген транспортер» було з’ясовано - даний автомобіль належить одній з фірм Івано-Франківська і був викрадений зловмисником із стоянки днем раніше, користуючись халатністю сторожа з яким разом вживали оковиту.

Водія та автомобіль передано колегам з Івно-Франківська для прийняття рішення згідно чинного законодавства. Вояж нетверезого франківчанина був припинений працівниками ДАІ, можливо цим самим було врятовано людське життя.