П'яний франківець "гасав" дамбою: У поліції розповіли деталі нічного переслідування


Вчопра, до патрульної поліції прийшло повідомлення про те,що на вул.Набережна, 6 по дамбі їздить сірий Ваз.

Прибувши на місце патрульні побачили, що "ВАЗ 211440" їхав вздовж річки.

"Водію зрозумілими жестами руки було дано вказівку зупинитись, проте він додав газу та з пробуксовкою почав рух в бік поліцейських, які встигли відскочити та привідкрити дверцята. Водій скрився в бік вулиці Довженка", - розповіли кореспонденту Бліц-Інфо у прес-службі патрульної поліції.

За 500-700 метрів перед пішохідним мостом один з патрульних вибіг з службової автівки на дамбу,щоб подивитись, чи не видно "Лади", та помітив, що вона повільно рухається в його сторону. Інспектор знову подав сигнал рукою та голосом про необхідність зупинитись, на що водій знову натиснув педаль газу, ледь не збивши його. Поліцейський встиг оголити пістолет та розбити ним вікно з боку водія. Автомобіль знову скрився. Через кілька хвилин його знайшли покинутим. В бардачку якого патрульні знайшли страховий поліс.

Свідки бачили, як даний водій втікав з покинутого знаходячись в стані алкогольного сп'яніння (1,72 проміле), встиг добігти додому (вул.Набережна) переодягнувся та здійснив завідома неправдивий виклик на лінію 102 про крадіжку його автомобіля.

У підсумку на водія оформии протокол за ст 130.